Amy Willerton - Saint-Tropez Sahilinden Yakan Pozlar - 9 Ağustos 2014


Amy kızımızı tanımayan varsa şöyle kısa bir özgeçmiş geçelim; Kendisi Miss Britanya 2013 ardından katıldığı Miss Universe yarışmasında da adadan son 10 kız arasına katılabilen geçtiğimiz 30 yıldaki tek kız oldu. Vücuda bakarsak daha fazlasını hakettiğini de çok rahatlıkla söyleyebiliriz. Fiziksel olarak pek benzemese de yarattığı algı ve kabarttığı arzu (arzular şelale) açısından İngilizlerin Kate Upton'ı diyebiliriz. Şimdilerde ise İngiliz Televizyonlarından birinde ve Fashion TV'de sunuculuk yapıyor.

Amy Willerton adlı inanılmaz tatlı göğüzleri olan manken kızımızın güzellikleri bunla da sınırlı değil haliyle. Poster boyutlarında verdiğimiz resimlerinden bol bol gözlemleyebileceğiniz üzere kalp krizi geçirtebilecek bir poposu, insanın boynuna dolayası gelen bacakları ve muhteşem ayakları da mevcut. Bir nevi full - luxury paket. Tabi kendisi ve benzeri bilumum melek gibi biz fanilerin anca - o da denk gelirse - hayallerine giriyor. 

Genede dünya üzerinde bunlardan bulunduğunu bilmek umudumuzu taze tutuyor. 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com