Candice Swanepoel – Paparazzi Fotoları New York - 31 Temmuz 2014


Candice Swanepoel – Paparazzi Fotoları New York - 31 Temmuz 2014

Derler ya; "Çuval giyse yakışıyor" diye. Merak etmeyin Moda Blogçusu Yarmagüller gibi "Ay çok tarz yane!" muhabbetine girmeyeceğim berbat olmuş sevgili Candice. Şu güzelliğin bir saati bile bu şekil "Gündelikçi" kıyafetleriyle ziyan edilmemeli bence. Tabi burada kilit kelime "bence" belli ki Candice bebeyim benimle aynı fikirde değil. Ama yetki bende olsa bu çul çaputları giymesini kanunla yasaklatırım. Özellikle de ayağına geçirdiği o iğrenç sandaletleri. Vücudunun en güzel parçaları olan bacaklarının ve mücevher güzelliğindeki ayaklarının hep topuklular üstünde yükselmesi şart insanlığın buna ihtiyacı var.

Victoria's Secret tayfasının etrafta en dolaşanları diye bir sınıflama yapsak Candice Swanepoel, Alessandra Ambrossio ve Erin Heatherton başı çekerler büyük olasılıkla. Kamu içinde günlük giysiler olarak en zevksiz seçimler ise Candice yavrusuna ait hiç tartışmasız. Bu güzellik elbet geçer sonra 60lık Christie Brinkley teyzeler gibi markete bile abiyelerle gider, eteklerini "gönüllü olarak" kafana çekip paparazzilere pozlar verirsin ama dönüp bakan olmaz. Şu güzelliği ziyan etme.

Yapma bebişim, etme kuziciğim...

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com