Maitland Ward: Nostaljik Frikik Ustası - Comic - Con San Diego 26 Temmuz 2014


Maitland Ward: Nostaljik Frikik Ustası - Comic - Con San Diego 26 Temmuz 2014

Maitland Ward geçen seneden beri Amerikan magazin basınının radarına çokça girmeye başlayan bir fıstık. Elbette bu ilgiye layık olmak ve gene bu ilgiyi canlı tutmak için de elinden geleni ardına koymuyor. Vücudu bir çok takdiri hakediyor zaten ama Allahın verdiğini kuldan saklamamak şeklindeki hayat felsefesi kendisini daha da çekici kılıyor. Maitland kızımız San Diego Comic-con'a da ortalığı sallayacak bir esvab giymeyi ihmal etmeden arz-ı endam etmiş.

Bu arada "Comic-con ne la?" diyecekler için açıklayalım. The Big Bang Theory dizisindeki ekibin hastası olduğu tüm o fantastik - Bilim - Kurgu eserlerinin yapımcı, senarist ve oyuncularının bu nerd tayfasıyla buluştuğu bir çeşit fuar. Eskiden daha inek işi olmakla beraber genelde "yalnız" ve iletişim sorunlu olan bu hayran kitlesinin kadına olan açlığını farkeden yapımcı şirketler bordrolarındaki tüm afetleri buraya yığmaya başladılar ve dolayısıyla son 2 yıldır enfes manzaralar çıkıyor. Sadece efsane filmlerin ve dizilerin oyuncuları değil elbete burada boy gösterenler.

Maitland gibi bu fuarın konusu olan film yada dizilerde henüz rol almamış fıstıklar da bu külliyatın efsanevi sahnelerinde klasikleşmiş seksi kıyafetlerle bu comic-con'da boy gösteriyorlar. Burada Maitland Ward'un giydiği şu varla yok kıyafet ise bir zamanlar TRT'de de gösterilen Logan's Run - Logan'ın Kaçışı dizisindeki "Jessica 6" karakterinin giysisi. Evet, eskiden TRT'de bilim kurgu dizleri felan yayınlanırdı, her kanalından ayrı ayrı bir takım aksanlı barzolar üstünüze höykürmezdi hey gidi günler hey...

Jenny Agutter - Jessica VI - Logan's Run 1976
Zamanında Farah Fawcett, Peter Ustinov, Michael York gibi ismlerin rol aldığı bu dizinin oldukça hayranı olduğunu ve bu hayranların çoğunun o dizi çekildiğinde henüz evrende serbest elektron olduğunu da eklemeden geçmeyelim. Jenny Agutter'in bu dizide giydiği kıyafetlerden en fetiş olanını ise Maitland yavrukuşum giyip fuara gelmiş ki bizde olsa orayı yıkarlar hacı ama fuarın müdavimleri okumuş çocuklar olduklarından gözyaşlarını içlerine akıtmayı tercih edip taşkınlık çıkarmamışlar. Neticede "Aga bunu da koklayan var bizimki de hayat mı?" sorusunun cevabı hayli ağır dolayısıyla bünyede sinir yapabilir. Sanırsam bu kadar geyik yeter. Resimleri buyrun.


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com