Erkeklerin Seks Hayatını Canlandıran 5 Egzersiz


Ağırlık Kaldırma

Güç egzersizi vücudun, erkek cinsel isteğinin temel işaretçisi olan testosteron üretmesini sağlar.
Mekik ve şınav çekmeyi ve karın sıkıştırmayı deneyin. Bunlar üst vücudu güçlendirip cinsel ilişki sırasında dayanıklılığı artırabilir.

Kegel Egzersizleri

Bu egzersiz daha iyi seks hayatına yardımcı olabilir çünkü puboccoccygeus kaslarının, başka deyişle idrarınızı akarken yarıda kesmenizi sağlayan tonusunu artırmaya yardımcı olur.

Erkekler Kegel egzersizlerini, orgazmdan hemen önce bu kasları sıkarak boşalmayı engellemek için kullanabilirler. Yeni başlayanlar, banyoya giderken idrarını bir anlık tutmayı deneyebilir.

pratik-saglik-dusuk-testesteron-10

Yoga

Bu egzersiz daha esnekleşmenize yardımcı olarak seks pozisyonlarınızda daha yaratıcı hale gelmenizi sağlar. Pelvik kasları geliştiren en iyi yoga pozisyonları Yay Pozu, Tavukuşu Pozu (diğer adıyla Ön Kol veya Bilek Dengesi) ve Omuz Kalkışıdır.

Hızlı Yürüyüş

Hızlı yürüme, koşma ve başka aerobik aktiviteler, dolaşım ve kan akışını artırarak kişinin seks yaşamını iyileştirmesine yardımcı olabilir.

Bunlar kan damarlarınızı açık tutar, böylece daha güçlü ve daha uzun ereksiyonlar sağlayabilir.
Bu yararlarının yanı sıra, araştırmalar gösterdi ki koşma ve hızlı yürüme endorfin salgılar ve cinsel performansı artırır.

Yüzme

Haftada 3 kere en az 30 dakika yüzmek cinsel dayanıklılığı artırır. Spor kilo vermek için de harika olduğu için yüzme daha iyi bir seks yaşamına önayak olacaktır çünkü sizi potansiyel partnerlere karşı daha çekici kılar.

Cinsel hayatı canlandıran egzersizler, erkek cinselliğini canlandıran egzersizler, erkek cinselliliği, cinsel performansı arttıran egzersizler, Cinsellik, Cinsel Yaşam ve Performans